BUSINESS UNUSUAL

Sådan Vinder Succes over Fiasko

Ejer du evnen til at skabe gennembrud og succes? Hvordan vinder Succes over Fiasko? Hvilke naturlove skaber Succes i dit liv?

Svarene afsløres i Business Unusual – en af årets mest opsigtsvækkende fagbøger inden for infotainment-genren. Bogen er et direkte oprør mod søvndyssende vanetænkning, forretningsklicheer, slidte misforståelser om individets reelle potentialer og business as usual-tankegangen.

Business Provocateur & Strategist Christian Campbell guider dig på en provokerende rejse gennem vækstfaserne Tanker, Ord, Følelser og Handlinger, hvor du møder 9 transformationer, som vil skabe gennembrud i dit liv.

I bogen stifter du bekendtskab med de to kombattanter, Succes og Fiasko, som udkæmper en evig kamp i dit liv. Du bestemmer selv, hvem vinderen bliver.

Når vores tanker, ord, følelser og handlinger rammer målet samtidigt, skaber vi et gennembrud – det er uundgåeligt! Ganske som tyngdekraften er en naturlov, der virker, uanset hvor vi befinder os, er der naturlove, som aktiverer gennembruddets kraft og skaber succes i vores liv. I Business Unusual afsløres gennembruddets unikke naturlove med personlig udpakning som din guideline.

Lev succesen ud hver eneste dag året rundt – Business Unusual er fremtidens præmis, det er dit nye mindset.

Paperback

199.- + forsendelse (DKK 47,50)

E-bog

139.-

Lydbog

129.-

Produkter
close slider

Produkter

Proces

Foredrag

Uddannelse

Food for Thought

Bliv provokeret og inspireret til at tænke og være business unusual.